Muotiblogit ovat blogimaailmassa suuri puheenaihe, mutta yleensä alan ykkösiä listatessa otetaan laskuun mukaan vain naisten ylläpitämät muotiblogit. Naisille suunnattuja sivustoja onkin huomattavasti enemmän kuin miehille suunnattuja.fashion menVaikka molemmille sukupuolille suunnattujen blogien aihe on sama, on niiden esitystapa jokseenkin erilainen. Miesten ylläpitämillä sivustoilla asia esitetään yleensä seikkaperäisemmin ja ytimekkäämmin verrattuna naispuolisten muotiblogien fiilistelypohjaiseen esitystapaan. Tässä listassa ovat tämän hetken kolme kuuminta miesten muotiblogia.

DressLikeA

DressLikeA-blogin nimen A tulee blogin kirjoittajasta, sillä sitä ylläpitää suomalainen juristi Atte Rytkönen. Hän kirjoittaa blogiaan englanniksi tavoittaakseen myös Suomen ulkopuolisen yleisön. DressLikeA tunnetaan todellisesta laadusta. Istuvuus, laadukkaat vaatteet sekä erinomaiset asukokonaisuudet täyttävät DressLikeA-blogin päivitykset kerta toisensa jälkeen.

Keikari

Keikari on miesten tyyliblogien pioneeri. Sen ylläpitäjä on Ville Raivio, ja hänen sivustonsa on antanut inspiraatiota ja usein myös ajatuksen siemenen lukuisille muille suomalaisille miesten muotiblogeille. Lienee siis sanomattakin selvää, että mistä tahansa luomuksesta ei ole kysymys, vaan tämä blogi todella toimittaa lupauksensa. Sen lukijat voivat keskustella tyylistä ja muodista blogin foorumilla, joka erityisesti keskittyy klassiseen tyyliin.

The Nordic Fit

The Nordic Fit on todellinen asusteista kiinnostuneen taivas. Sivustoa ylläpitää helsinkiläinen Juho Rehakka. Hän bloggaa lähinnä omasta tyylistään ja asukokonaisuuksistaan. The Nordic Fit on yksi Suomen suosituimpia tyylivinkkiblogeja DressLikeA-sivuston ohella. Juurikin täältä monet tyylin huippumiehet löytävät inspiraation asukokonaisuuksiinsa.